Wie ben ik?

Steffi-bureau

Ik ben Steffi Vanhulle, een advocate met een duidelijk doel voor ogen: ondernemers zo goed mogelijk helpen bij tal van juridische uitdagingen.

De stap naar een advocaat is namelijk vandaag nog erg groot, zeker voor (startende) ondernemers.

Het zoeken naar een advocaat is een soort laatste toevluchtsoord dat pas op de radar komt wanneer het eigenlijk al te laat is en als ondernemer het bos niet meer ziet door de bomen van de wet  en de bijhorende kleine letters.

Nochtans kunnen de meeste juridische geschillen – en dus ook heel wat discussies én hoog oplopende kosten – vermeden worden wanneer een ondernemer op tijd de stap zet naar een advocaat.

Dat is precies wat ik wil doen: ik wil een ondernemer helpen vóór het te laat is, zodat een ondernemer zelf kritisch naar de juridische aspecten van zijn of haar business leert kijken.

Bovendien werk ik sinds oktober 2021 als Associate voor Reyns Advocaten, een dynamisch en sterk groeiend kantoor dat zich zowel richt op de ondernemer als op de particulier. 

Reyns advocaten is  opgericht in 1990 door mr. Ivan Reyns. In 2014 en 2016 hebben respectievelijk mr. Nils Verschaeren en mr. Alexandre Bastenier als vennoot de associatie vervoegd.

De ijzersterke reputatie waar het kantoor al jaren kan op buigen, kenmerkt zich in een strakke organisatie waarbij de dienstverlening is gericht op die elementen waar het bij een rechtzoekende om draait: gedreven, persoonlijk, gespecialiseerd, snel pragmatisch, helder in de communicatie en dit zowel nationaal als internationaal. De waarden die daarbij gehanteerd worden zijn toewijding, integriteit, openheid en professionaliteit.

Cliënten mogen rekenen op de doorgedreven service die men van grote spelers verwacht maar met de personal touch van een kleiner kantoor. Tegelijk blijven we dicht bij ons cliënteel en bouwen we een persoonlijke band op met elk van hen. We willen telkens het verlengstuk zijn van de ondernemer en een deel zijn van zijn bedrijf.

De moderne kantoren te Antwerpen (Nieuw Zuid) en Melsele ondersteunen de missie van het kantoor.

Dringend juridische advies nodig?